Pizza Bbq House er ikke 'ferielukket', forklarer ejerne af lokalerne: Her er deres planer for pizzeriaets fremtid
Pizza Bbq House på Banevej i Mårslet har været lukket i mere end et halvt år, men ejerne af lokalet har nu afsløret, at det ikke er ferielukket, men simpelthen lukket, fordi den tidligere ejer er flyttet og ikke kunnet sælge pizzeriaet.
De tidligere ejere af Pizza Bbq House overvejede at sælge, men det lykkedes ikke, og nu er der stadig masser af inventar i lokalet, da den tidligere ejer havde et udestående med ejerne af lokalet.
Ejeren af Marselis Pizza og Chello's i Aarhus overvejer at overtage lokalerne og åbne en pizza- og burgerbar i samarbejde med sin søn, men de er endnu ikke fast besluttet på at springe ud i det.
Ejerne af lokalet vil gerne have, at lokalerne bliver brugt, men de skal benyttes af andre end dem selv, skal det være nogen, som har styr på økonomien.
'Ferielukket'.
Det er meldingen, man møder, når man går hen til døren ved Pizza Bbq House, der ligger på Banevej i Mårslet, og det er meldingen, man har mødt i mere end et halvt år. Men pizzeriaet er ikke ferielukket, det er bare lukket.
Det fortæller Noorandish Zadeh, der sammen med sin søn Marcel Zadeh ejer de lokaler, som Pizza Bbq House har holdt til i.
- Det er ikke, fordi den tidligere ejer stadig er på ferie. Det er lukket. Hun var kørt træt i det, tror jeg, og hun er flyttet væk og kommer ikke tilbage, siger Noorandish Zadeh og uddyber:
- I starten sagde hun, at hun ville prøve at sælge pizzeriaet. Det ville vi gerne give hende tid til at gøre, og det gjorde vi også, men det lykkes ikke. Hun sagde, at hvis hun ikke tog kontakt til os, så var det, fordi hun ikke kunne sælge det. Vi hørte ikke fra hende igen.
Hvis man kigger inde bag sedlen, der melder Pizza Bbq House ferielukket, kan man se, at der stadig er masser af ting inde i lokalerne. Det er der, fordi den tidligere ejer af pizzeriaet havde et udestående med ejerne af lokalet, og de lavede en aftale om, at lokalernes ejere ville modregne inventaret mod gælden.
- Noget af det kan vi beholde, og noget af inventaret skal væk. Det er lidt 50/50. Vi ville selvfølgelig helst have, at pizzeriaet kunne blive solgt, siger Noorandish Zadeh.
Overvejer at starte selv
Tomme lokaler gavner ingen. Især ikke de mennesker, som ejer lokalerne.
- Der skal ske noget med dem, det skal der. Gerne så hurtigt som muligt, for det skal ikke dø ud. Det skal det ikke, siger ejeren af Marselis Pizza.
Vigtigt er det, at de, der overtager lokalerne, kommer til at drive en stabil forretning. Derfor er erfaring en fordel. Lokalerne ejer sig godt til pizzeria, mener indehaveren af lokalerne.
Derfor er det svært at komme udenom, at han selv sammen med sønnen ville være oplagte til at overtage lokalerne. Noorandish har drevet Marselis Pizza i mere end 20 år, og sønnen driver pizzeriaet Chello's.
- Vi har været i branchen i tæt på 30 år, og jeg har haft Marselis Pizza i mere end 20 år. Vi ved, hvordan man skal gøre, hvis vi beslutter os for at gøre pizzeriaet i Mårslet til en family business.
Tranbjerg-MårsletLIV har siden forsøgt at få det bekræftet, hvorvidt ejerne af Pizza Bbq Houses lokaler ønsker selv at fortsætte med at drive en pizza- og burgerrestaurant, men det er ikke lykkes at komme igennem til dem.
Travle ansigter
Både Marselis Pizza og Chello's har postnummer 8000, og ifølge far og søn er det noget andet at drive pizzeria inde i midtbyen end i Mårslet. I hvert fald i starten.
- Jeg tror, det er vigtigt, at man sørger for at være der i starten, hvis vi vælger at starte det selv i Mårslet. Folk skal have et ansigt, som de forbinder med stedet, og det skal være sådan i et stykke tid i begyndelsen i hvert fald, siger Marcel Zadeh og fortsætter:
- Det er lidt derfor, vi ikke helt har valgt at springe ud i det endnu, for vi har allerede hvert vores pizzeria inde i midtbyen.
Hvis faren og sønnen beslutter sig for at åbne eget pizzeria i Mårslet, vil det blive en blanding af pizza- og burgerbar. Det ville komme til at ligne Chello's i Aarhus, men hvor man også vil kunne få en burger. Vælger de at springe ud i det, vil det hurtigt være klar, lyder det.
- Jeg tror, vi kan stå klar i løbet af en måneds tid, hvis vi beslutter at gøre det, siger Noorandish Zadeh og uddyber, at hvis de vælger nogle at udleje lokalerne, skal det være til nogen, de kan se et potentiale i:
- Det skal være nogen, som har styr på økonomien, understreger han.
Pizzasultne mårsletter
Ifølge de to pizzeria-ejere valgte den tidligere ejer af Pizza Bbq House i Mårslet ikke at trække stikket, fordi der ikke var et forretningsgrundlag. Tværtimod.
- Der er kapacitet til et pizzeria, siger Noorandish Zadeh, inden sønnen tilslutter sig:
- Jeg tror også, der er grobund for en god forretning, og at der er en fin efterspørgsel derude. Men det er noget andet end herinde, og vi skal også se på, om folk for eksempel køber drikkevarer med, når de køber en pizza, eller om de køber det i Brugsen og tager pizzaerne med hjem, siger Marcel Zadeh.
Han har tidligere haft burgerbaren Beef 'n Buns i Tranbjerg, som ifølge ham gik rigtig fint.
- Det er vigtigt, at man sørger for at kunne noget andet, end det der allerede er, man at det ikke bliver noget, som folk i området ikke forstår, siger Marcel Zadeh