Internet Explorer advarsel

Hovsa!

Det ser ud til, at du besøger Tranbjerg-MårsletLIV i browseren Internet Explorer. Da Microsoft har valgt at lukke ned for den fortsatte udvikling af Internet Explorer, og i stedet anbefaler Microsoft Edge, gør vi det samme. Vi henviser derfor til Microsoft Edge, Google Chrome eller Safari, som alle supporteres.

De tre browsere er standard på hhv. Windows-, Chromebook- og Mac-computere, og kan derudover installeres helt gratis.

Holder jeg, hvad jeg lover?

Kære læser

Jeg håber, du nød julen – og hvis du stadig har ferie frem til nytår, håber jeg, at hyggen fortsætter hele vejen ind i det nye år.

Tranbjerg-MårsletLIV følger i hvert fald med dig ind i det nye år med ét klart nytårsforsæt: Jeg vil være endnu bedre til at lave vedkommende journalistik om Tranbjerg og Mårslet.

Jeg vil bruge tiden mellem julen og nytåret til at kigge på de løfter, vi gav dig, da mediet begyndte i juni. Dengang lovede vi, at vi ville give overblik og indsigt. Vi ville inddrage dig hele vejen og tage dig med på råd. Vi ville nuancere og styrke samtalen. Vi ville være løsningsorienterede. Vi ville dele inspiration og sidst men ikke mindst ville vi levere i mailboksen.

Løfterne dengang blev udformet af min forgænger, Mathilde, men jeg har endnu ikke ændret i dem, fordi jeg synes, at hun leverede nogle eksemplariske læserløfter. Men det første spørgsmål, der presser sig på her ved udgangen af Tranbjerg-MårsletLIVs første år er, om du mener, at vi overholder løfterne?

Det næste – og måske endnu vigtigere spørgsmål – er, om det er de rigtige løfter? Det spørgsmål tænker jeg over lige nu. Og jeg har selv et forslag til et nyt løfte for det nye år:

Vi vil vise, hvad det drejer sig om. Komme ud til jer og skildre visuelt, hvad det drejer sig om og bestræbe os på at levere stærke billeder, gode visualiseringer og væsentlige videoklip.

Jeg håber, jeg hører fra jer enten på stdat@tranbjerg-maarsletliv.dk eller telefonnummer 42 18 97 24. Tak for 2021. Vi ses, snakkes og står fortsat sammen i det nye år.

Billede af Stig Atzen
Billede af skribentens underskrift Stig Atzen Journalist